Contact

 

Inhoudelijke informatie over de Tafelronde vindt u in de schoolgids. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan contact op met de Tafelronde via email of telefoon.

 

Locatie Koning Karel

Koning Karelpad 12
3813 HC Amersfoort
Telefoon: 033 472 06 34
E-mail:
tafelronde@kpoa.nl

Locatie Sint Joris

Schimmelpenninckkade 2
3813 AD Amersfoort
Telefoon: 033 472 19 07
E-mail: tafelronde@kpoa.nl

 

De Tafelronde is onderdeel van de stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o (KPOA). Meer informatie over alle scholen, het onderwijs en alles wat daar direct mee samenhang vindt u op de website van de stichting: www.kpoa.nl

 

 

 

 

 

De Tafelronde streeft zorgvuldigheid na bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Omdat het verzorgen van onderwijs onze primaire taak is kunnen delen van de inhoud van de website niet meer actueel zijn. Wij kunnen echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden die in de informatie kunnen voorkomen of voor de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. 

Wij sluiten aansprakelijkheid uit voor schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze site en/of informatie. Wijzigingen in de informatie kunnen op elk moment worden doorgevoerd zonder voorafgaande kennisgeving. De Tafelronde is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina's die door externe links beschikbaar zijn.