Digiduif

 

Communicatie tussen ouders en school vinden wij belangrijk. Daarbij is ons doel om u zo snel mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school. Om deze doelstelling verder te realiseren gaan wij in het schooljaar 2012-2013 gebruik maken van de service van digiDUIF.

 

Beschrijving: http://school.scholenwinkel.nl/digiDuiff-trans.pngMet digiDUIF zijn wij in staat zijn u zowel via e-mail als (indien gewenst) via SMS te bereiken. Daarnaast biedt het ons ook een aantal andere mogelijkheden om u sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Bovendien bespaart het veel werk en papier!

 

In het kort biedt de service digiDUIF de volgende voordelen:

·         Sneller en directer contact via e-mail en (indien gewenst) SMS

·         Nooit meer berichten kwijt raken door de beschikbaarheid van een online archief

·         Inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen

·         Eenvoudig aanmelden voor activiteiten op school

 

Voor u als ouder/verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van digiDUIF. Standaard ontvangt u alle berichten via e-mail. Indien u ook notificaties via SMS wilt ontvangen, dient u bij digiDUIF een SMS berichtenbundel voor ouders aan te schaffen (50 berichten voor € 7,50). 

 

Het enige dat wij van u vragen is dat u zich aanmeldt, uw eigen contactgegevens beheert en de activeringcode(s) voor uw kind(eren) activeert.

 

Wilt u meer weten over digiDUIF? Bezoek dan eens www.digiduif.nl of kijk in de gebruikershandeiding voor ouders die u hieronder kunt terugvinden. Veel gestelde vragen over de service van digiDUIF worden beantwoord op  www.digiduif.nl/vraagbaken.