Ouderraad

 

Locatie Koning Karel

 

De Ouderraad (Locatie Koning Karelpad) zorgt samen met het schoolteam voor de organisatie van diverse activiteiten zoals het jaarlijkse schoolreisje, de kerstviering,het sinterklaasfeest, het paasfeest en de avondvierdaagse. Deze activiteiten worden bekostigd uit de ouderbijdrage.

 

Nieuwe leden zijn meer dan welkom, Wilt u meedenken of meehelpen om samen met ons deze activiteiten zo leuk mogelijk te maken, meldt u zich dan bij ons: ouderraadkoningkarel@gmail.com.

 

Wie zijn wij? Van links naar rechts: Annemarie van Amerongen, Betty Meerbeek, Esther Droppers, Jack Hömann, Jill Rajak, Luc Hullegie, Lysette Moen, Martijn vd Akker, Maurits Mus, Padminie Gajadhar, Saïda Ayoub, Sander Jensma, Sukran Irenci en Taco Pijpers.

 

 

Bezoek ook onze facebookpagina:  https://www.facebook.com/ouderraad.tafelrondekoningkarel

 

Locatie Sint Joris

 

Wij zijn weer begonnen! Ook dit schooljaar verzorgt de ouderraad locatie Sint Joris samen met het team van de Tafelronde vele feestelijkheden en activiteiten voor uw kind en soms ook voor u! Enkele voorbeelden zijn de sint- en kerstviering, de avondvierdaagse, het schoolreisje en het paasfeest. Daarnaast is de ouderraad verantwoordelijk voor het innen en beheren van de jaarlijkse ouderbijdrage.

 

Heeft u vragen, inspiratie of ideeën etc. voor de OR-Joris? Schroom niet! U kunt één van ons natuurlijk even aanschieten op het schoolplein, maar een e-mail sturen kan ook: ouderraadtafelrondejoris@tafelronde.net

 

In beeld van links naar rechts: Marcel Gijtenbeek (penningmeester), Dagmar Wynants,  Ellen Ickenroth, Fenneke Wilms-de Graaf, Loubna Briki, Maarten Pijls (voorzitter) en Natasja van Beem. Voor van links naar rechts: Azize Aykul (secretaris), Eveline Koper en Casper van de Pol.